Glashandel Larochette

Garantie

De aankoop van ramen en deuren is een investering die  levenslang meegaat.
Bij Glashandel Larochette staan we dan ook garant voor kwaliteit: We gebruiken hoogwaardige en kwalitatieve producten en materialen. Alle ramen en deuren die door Glashandel Larochette geplaatst worden zijn onderworpen aan strenge en intensieve kwaliteitscontroles. We kunnen je daarom waterdichte en glasheldere garanties bieden rond de betrouwbaarheid en duurzaamheid van alle geleverde of geplaatste producten.

Daar hoort ook een uitmuntende service bij. Voor, tijdens en ook na de oplevering.

Daarom krijg je 10 jaar garantie op je ramen en deuren.

10 jaar GARANTIE op:

Plaatsing van ramen en deuren

Stevigheid:

 • De stabiliteit en stevigheid van de profielen en hun constructie.
 • Wind-, Water- en luchtdichtheid van je schrijnwerk binnen de bestaande tolerantienormen van het WTCB

Esthetiek:

 • Zichtbare gebreken en condensatie of stofafzetting in de beglazing.
 • Kleurvastheid en – hechting van de oppervlaktebehandeling
 • Deurpanelen

Beslag:

Op het beslag en de mechanische onderdelen zoals scharnieren, sloten en cilinders, deurdragers en verluchtingsroosters geldt de wettelijke garantie van 2 jaar op de eigenschappen, functionaliteit en vormgeving. De garantie is niet geldig in geval van zelf veroorzaakte schade en overmacht (stormschade, , etc.). 

Onderhoud van je ramen of deuren

Om je ramen en deuren in topconditie te houden, moet je rekening houden met enkele tips en adviezen.

 • Reinig je ramen en deuren regelmatig met een zachte spons en lauw  water, waaraan je een huishoudelijk reinigingsmiddel kan toevoegen.
 • Gebruik geen bijtende, zure, agressieve producten of andere schuur-en oplosmiddelen op de siliconen of op het schrijnwerk.
 • Reinig je ramen en deuren nooit droog.
 • Olie jaarlijks alle bewegende onderdelen (zoals scharnieren en sluitbeslag) van je ramen en deuren.
 • Wrijf de dichtingen en de rubbers één maal per jaar in met een daartoe speciaal bestemd product of met talkpoeder om de soepelheid ervan te bewaren.
 • Controleer ook jaarlijks de siliconen tussen de ramen en het metselwerk. Bij eventuele barsten  of het loskomen van de siliconen moeten deze vervangen worden.

Garantievoorwaarden

Het geheel van deze garanties is enkel geldig bij een normaal gebruik en een aangewezen onderhoud van het schrijnwerk.

Krassen op profielen, wijzigingen aan het uitzicht van de grepen, messing accessoires of kleur worden niet gedekt door deze garanties.

Het toevoegen van componenten of losse onderdelen zoals beglazing, sierbeslag, dichtingen, deurpanelen, vliegenramen en schrijnwerkprofielen resulteert in het totale verlies van de garantie op het product. De garanties gaan pas in na volledige betaling van de factuur. Deze commerciële garantie komt te vervallen in geval van overdracht van de eigendom.

Elk vastgesteld gebrek, dat een rechtstreeks gevolg is van de plaatsing van je ramen en deuren, dient binnen de 15 kalenderdagen per aangetekend schrijven gemeld te worden aan Glashandel Larochette.

Nieuws

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?