Glashandel Larochette

Glaswerken

Wij bieden allerhande oplossingen en toepassingen met glas.
Van bestellen, vakkundig opmeten tot plaatsen en/of herstellen.
Alles wordt nauwkeurig op maat gemaakt.
Zowel binnen- als buitenbeglazing, nieuwbouw en renovatie.

 

  • Glas op maat leveren en plaatsen
  • Sierglas
  • Figuurglas
  • Antieke glasramen
  • Glas voor tafelbladen
  • Spiegels

Scheidingswanden

Glazen kantoorwanden in veiligheidsglas kunnen zorgen voor een open gevoel op kantoor. Laat zoveel mogelijk licht binnen in je kantoorruimte en creëer meteen een moderne, stijlvolle en tijdloze look. Heb je liever wat meer privacy maar wil je toch veel licht binnen laten? Kies dan voor mat glas.

Lichtstraten

Lichtstraten zorgen voor veel natuurlijk daglicht in jouw woning kantoor of handelszaak. Hierbij kan gekozen worden voor veiligheidsglas, isolerend glas en zonwerend glas.

 

Glazen tafelblad

Maak van je tafel de eyecatcher van je interieur. Een glazen tafelblad geeft een strak, modern en stijlvol uiterlijk aan je tafel. Door het gebruik van gehard glas hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Glazen tafelbladen kunnen worden afgewerkt en geslepen. We werken het tafelblad veilig af en ronden de hoeken af indien nodig.

Balustrades

Een glazen balustrade of leuning kan binnen of buiten een prachtige meerwaarde aan het design bieden. Van een trensparante en lichtdoorlatende look naar karaktervol gelakt glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard primeert ook hier de veiligheid. We adviseren hiervoor gelaagd of gehard veiligheidsglas. Zo kunnen wij jouw project duurzaam en kwalitatief vormgeven.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas geeft op een unieke en veilige wijze een lichte en moderne sfeer in je woning of ruimte. Geef je design een stijlvolle toets en breng licht in donkere gedeeltes van je ruimtes. Het onderhoudsvriendelijke karakter van beloopbaar glas biedt een extra voordeel.

Nog zoveel meer...

Heb je een project waarbij je glas wil toepassen? Contacteer ons. We denken graag met je mee.

Contacteer ons
Magazijn

Conservenweg 2B
2940 Stabroek
Antwerpen

Nieuws

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?