fbpx

Andere glastoepassingen

Scheidingswanden

Glazen kantoorwanden in veiligheidsglas kunnen zorgen voor een open gevoel op kantoor. Laat zoveel mogelijk licht binnen in je kantoorruimte en creëer meteen een moderne, stijlvolle en tijdloze look. Heb je liever wat meer privacy maar wil je toch veel licht binnen laten? Kies dan voor mat glas.

Lichtstraten

Lichtstraten zorgen voor veel natuurlijk daglicht in jouw woning kantoor of handelszaak. Hierbij kan gekozen worden voor veiligheidsglas, isolerend glas en zonwerend glas.

 

Glazen tafelblad

Maak van je tafel de eyecatcher van je interieur. Een glazen tafelblad geeft een strak, modern en stijlvol uiterlijk aan je tafel. Door het gebruik van gehard glas hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Glazen tafelbladen kunnen worden afgewerkt en geslepen. We werken het tafelblad veilig af en ronden de hoeken af indien nodig.

Balustrades

Een glazen balustrade of leuning kan binnen of buiten een prachtige meerwaarde aan het design bieden. Van een trensparante en lichtdoorlatende look naar karaktervol gelakt glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteraard primeert ook hier de veiligheid. We adviseren hiervoor gelaagd of gehard veiligheidsglas. Zo kunnen wij jouw project duurzaam en kwalitatief vormgeven.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas geeft op een unieke en veilige wijze een lichte en moderne sfeer in je woning of ruimte. Geef je design een stijlvolle toets en breng licht in donkere gedeeltes van je ruimtes. Het onderhoudsvriendelijke karakter van beloopbaar glas biedt een extra voordeel.

Nog zoveel meer...

Heb je een project waarbij je glas wil toepassen? Contacteer ons. We denken graag met je mee.

Een offerte op maat

Wens je een offerte of heb je vragen over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk met een prijsvoorstel of bijkomende informatie.

Stel je vraag
Hulp nodig?
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?