Glashandel Larochette

Glazen wanden

Gehard Glas: Sterk, Veilig en veelzijdig Toepasbaar

Gehard glas onderscheidt zich door zijn kracht, stootvastheid en bovenal, veiligheid, in vergelijking met enkel of dubbel glas. Maar hoe bereikt dit type glas zijn robuuste en veilige karakter? Het geheim ligt in het productieproces: door het glas extreem te verhitten en vervolgens snel af te koelen, ontstaat een trekspanning die het zijn harde en sterke eigenschappen geeft. Het resultaat is een type veiligheidsglas dat niet alleen met moeite breekt, maar – mocht het toch gebeuren – op een veilige en gecontroleerde manier uiteenvalt. De breuk resulteert in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen, waardoor de kans op verwondingen bijzonder klein wordt.

Waarom Kiezen Voor Gehard Glas?

 • Veelzijdige Toepassingen: Gehard glas leent zich uitstekend voor uiteenlopende doeleinden dankzij zijn stootvastheid en veiligheid:
  • Openbare ruimtes
  • Winkelruiten
  • Bushokjes
  • Glazen deuren
  • Douchedeuren
  • Balustrades
  • Kasten
  • Tafelbladen
  • En veel meer…
 • Veiligheid: In glastoepassingen waarbij veiligheid primeert, komt gehard glas als ideale optie naar voren. Zowel in residentiële als commerciële settings biedt het een sterke en betrouwbare keuze waarbij je het risico op verwondingen minimaliseert.

Gehard glas is een superieure keuze voor een reeks toepassingen waarbij zowel de esthetiek als de veiligheid een rol spelen.

Glazen douchewanden en douchedeuren

Verwezenlijk Je Droombadkamer met een Op Maat Gemaakte Glazen Douchewand

Droom je van een stijlvolle en moderne badkamer met een prachtige glazen douchewand? De vraag of glas en glazen wanden in je badkamer kunnen, wordt met een overtuigende “ja” beantwoord wanneer je kiest voor onze op maat gemaakte oplossingen.

Waarom Kiezen Voor Onze Glazen Douchewanden?

 • Op Maat Gemaakt:  Ons deskundige team creëert jouw douchewand precies zoals jij hem voor ogen hebt, op maat gemaakt voor jouw specifieke ruimte en behoeften.

 • Spiegels op Maat: En daar houdt het niet op – wij leveren en plaatsen ook spiegels exact volgens jouw specificaties, eventueel compleet met sfeervolle ledverlichting achter de spiegels om een luxe uitstraling en optimaal gebruiksgemak te verzekeren.

Met een passie voor glas en een scherp oog voor detail transformeren wij jouw badkamer tot een ruimte van rust, comfort, en ongeëvenaarde stijl.

Glazen spatwanden

Kies voor een Moderne Keuken met Glazen Elementen

Het integreren van een glazen spatwand of achterwand in je keuken, of het kiezen voor een glazen tafelblad, biedt niet alleen een verfijnde, moderne uitstraling maar ook een praktische, onderhoudsvriendelijke oplossing.

Voordelen van een Glazen Keukenwand en Tafelblad

 • Moderne Look: Glazen elementen brengen een lichte, ruimtelijke en hedendaagse sfeer in je keuken, die zowel elegantie als moderniteit uitstraalt.

 • Onderhoudsvriendelijk: Een keukenwand van glas is bijzonder eenvoudig te reinigen; een snelle veeg met een doek houdt het oppervlak smetteloos, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je prachtige keuken.

 • Duurzaam: Glazen oppervlakten zijn niet alleen stijlvol maar ook bijzonder duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

Kies voor glas, kies voor een probleemloze, strakke en moderne keuken waar je jarenlang van zult genieten. Maak je keuken tot het kloppende hart van je huis met de elegantie en praktische voordelen die onze glazen oplossingen bieden.


Gelakt glas

Ontdek de Charme en Veiligheid van Gelakt Glas in Je Interieur

Gelakt glas, ook bekend onder de merknaam Lacobel, is een unieke glasoptie die esthetiek en functionaliteit naadloos combineert. Het is specifiek ontworpen glas dat aan één zijde is voorzien van een hoogwaardige laklaag. Deze lak niet alleen verfraait het glas maar dient ook als een beschermende laag, altijd strategisch aangebracht aan de achterzijde van het glas om maximale duurzaamheid en een strakke uitstraling te garanderen.

Unieke Voordelen van Gelakt Glas

 • Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Doordat het minder gevoelig is voor krassen en vlekken, behoudt het glas zijn kleur en glans, zelfs na jaren van gebruik.

 • Veiligheid Voorop: Een bijkomend voordeel op het gebied van veiligheid is dat bij eventuele glasbreuk de scherven aan de lakfolie blijven kleven, waardoor het risico op verwondingen vermindert.

 • Veelzijdig in Toepassing: Met zijn eindeloze mogelijkheden kan gelakt glas prachtig worden geïntegreerd in verschillende ruimtes zoals keukens en badkamers, fungerend als stijlvolle wandbekleding of zelfs als een uniek tafelblad.

Lacobel staat synoniem voor duurzaamheid, vochtbestendigheid en gebruiksgemak, en biedt een reeks kleurrijke en op maat gemaakte glasoplossingen die elke ruimte omtoveren tot een plek van pure schoonheid en veilig comfort.

Wanneer Veiligheid en Design Hand in Hand Gaan…

In glastoepassingen waar zowel veiligheid als design op de voorgrond staan, presenteert gelakt glas zich als de ideale keuze, combinerend naadloos functionaliteit met een modern en stijlvol design.

Contacteer ons
Magazijn

Conservenweg 2B
2940 Stabroek
Antwerpen

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?