Glashandel Larochette

Rolluiken en zonwering

Rolluiken en zonwering

Download een brochure

Wens je een brochure van Wilms rolluiken of zonweringen?
Vul onderstaand formulier in en download jouw brochure naar keuze.

Rolluiken

Rust je woning uit met rolluiken en geniet van tal van voordelen.
Rolluiken bieden niet enkel een extra veiligheidslaag en bijkomende privacy, ze maken je woning ook licht-en geluidsarm.

Bovendien houden rolluiken je woning in de warme zomermaanden heerlijk koel, terwijl ze de warmte in de koudere maanden zoveel mogelijk binnen houden.

Rolluiken heb je in 3 verschillende types: Opbouw-, Inbouw- en Voorzetrolluiken. Hieronder staat een kleine beschrijving van elk van deze types.

Je kan deze krijgen in bijna alle RAL-kleuren en worden door Glashandel Larochette BVBA zelf geplaatst.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden tegen de gevel gemonteerd en zijn daarom de ideale keuze wanneer je achteraf rolluiken wenst te plaatsen. Dit type rolluiken kan, bij zowel nieuwbouw als renovatie, gemakkelijk zonder aanpassingen aan de gevel geplaatst worden, zonder ingrijpende breek- of kapwerken. Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook je leefcomfort: ze zijn geluiddempend, koude- en warmte-isolerend. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden altijd samen met je ramen of deuren geplaatst. De voordelen hiervan liggen voor de hand: Een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van isolatie en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden gemonteerd in de spouw, boven het raam of deurkozijn. Hierdoor zijn je rolluiken enkel zichtbaar als je ze naar beneden laat. Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat je steeds je gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Zonwering

Maak van je huis, tuin of terras de aangenaamste plek om te vertoeven tijdens de warme maanden. Glashandel Larochette plaatst screens en terrasoverkappingen om je tijdens de warme momenten schaduw te bieden.
Screens zijn lichtdoorlatend, maar houden een groot deel van de warmte buitenshuis. Buitenoplossingen zoals terrasoverkappingen zorgen er dan weer voor dat je maximaal kan genieten van tuin en terras.

Opbouwscreens

Opbouwscreens zijn de ideale oplossing voor nieuwbouwwoningen en renovaties waarbij de ramen of deuren volledig worden vervangen. De kast kan perfect in het design van je woning worden geïntegreerd.

Voorzetscreens

Wanneer je bij de bouw van je woning geen ruimte voorzien hebt voor zonwering, bieden voorzetscreens de geschikte oplossing. Je voorzetscreens worden voor je raam geplaatst, zonder te veel kap- of breekwerk.

Inbouwscreens

De inbouwscreens worden ingebouwd en zijn, in opgerolde toestand, zowel vanbinnen als vanbuiten volledig onzichtbaar.

Contacteer ons
Magazijn

Conservenweg 2B
2940 Stabroek
Antwerpen

Nieuws

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?