Glashandel Larochette

Rolluiken en zonwering

Rolluiken en zonwering

Ervaar het Comfort en de Veiligheid van Rolluiken

Verrijk je woonbeleving met rolluiken en ontdek de diverse voordelen die ze met zich meebrengen voor jouw woning en dagelijks leven.

 • Verhoogde Veiligheid: Geniet van een extra laag bescherming tegen ongewenste bezoekers.
 • Privacy Gegarandeerd: Creëer een persoonlijke ruimte vrij van nieuwsgierige blikken.
 • Licht- en Geluidsbeheersing: Beheer de lichtinval en beperk geluidsoverlast tot een minimum.
 • Klimaatbeheersing: Houd je woning koel in de zomer en warm in de winter met een extra isolatielaag.

Diverse Types Rolluiken voor Iedere Wens

 • Opbouwrolluiken: Geïntegreerd in het raamsysteem voor een subtiele aanwezigheid.
 • Inbouwrolluiken: Volledig weggewerkt in de muur voor een naadloze uitstraling.
 • Voorzetrolluiken: Gemakkelijk te plaatsen en beschikbaar in een scala aan stijlen en kleuren.

Daarbij bieden we een breed spectrum aan RAL-kleuren om te zorgen dat de rolluiken perfect bij jouw esthetische wensen en de stijl van je woning passen.


Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken worden tegen de gevel gemonteerd en zijn daarom de ideale keuze wanneer je achteraf rolluiken wenst te plaatsen. Dit type rolluiken kan, bij zowel nieuwbouw als renovatie, gemakkelijk zonder aanpassingen aan de gevel geplaatst worden, zonder ingrijpende breek- of kapwerken. Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook je leefcomfort: ze zijn geluiddempend, koude- en warmte-isolerend. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden altijd samen met je ramen of deuren geplaatst. De voordelen hiervan liggen voor de hand: Een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van isolatie en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken worden gemonteerd in de spouw, boven het raam of deurkozijn. Hierdoor zijn je rolluiken enkel zichtbaar als je ze naar beneden laat. Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat je steeds je gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Zonwering​

Kies voor ultiem comfort en maak van jouw huis en buitenruimtes jouw eigen zomerparadijs. Ontdek de wereld van zonwering met Glashandel Larochette en geniet volop van je woning, tuin en terras tijdens elk zonnig moment.

Zorgeloos Genieten met Screens en Terrasoverkappingen

 • Screens: Combineer natuurlijk licht en frisheid in huis zonder in te boeten op een koel binnenklimaat.
 • Terrasoverkappingen: Maak je tuin en terras tot een verlengstuk van je leefruimte en geniet maximaal van elk buitenmoment.

Ontdek de Verscheidenheid aan Screens

 1. Opbouwscreens: Een perfecte match voor nieuwbouw en renovatieprojecten met volledige raam- of deurvervangingen. Het design van de kast kan naadloos opgaan in de esthetiek van jouw woning.

 2. Voorzetscreens: Een uitstekende keuze wanneer er tijdens de bouw geen rekening is gehouden met zonwering. Voorzetscreens worden aangebracht voor je ramen, zonder intensieve verbouwingswerken.

 3. Inbouwscreens: De subtiele optie waarbij de screens volledig weggewerkt zijn wanneer ze opgerold zijn, onzichtbaar van zowel binnen als buiten.

Waarom Glashandel Larochette voor Jouw Zonwering?

 • Licht en Schaduw in Perfecte Balans: Met onze screens geniet je van natuurlijk licht zonder de last van intense zomerhitte.

 • Maximaliseer Jouw Buitenplezier: Onze terrasoverkappingen transformeren jouw buitenruimtes tot een comfortabele plek waar je van elk moment geniet.

 • Oplossingen op Maat: Of je nu kiest voor opbouw-, voorzet- of inbouwscreens, we hebben een zonweringsoplossing die bij jouw situatie past.

 • Vakkundige Installatie: Vertrouw op onze expertise voor een naadloze installatie die de esthetiek en functionaliteit van jouw woon- en buitenruimtes verhoogt.

Laat Glashandel Larochette je gids zijn in het realiseren van een koel en comfortabel zomerhuis met onze op maat gemaakte zonweringsoplossingen. Neem contact op en zet vandaag nog de stap naar zorgeloos zomercomfort.

Contacteer ons
Magazijn

Conservenweg 2B
2940 Stabroek
Antwerpen

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?