Glashandel Larochette

Glas toebehoren

Bij Glashandel Larochette, komen glasexpertise en kwaliteit samen. Zoek je naar sterke veiligheidssloten, stijlvolle deurklinken of robuuste scharnieren? Wij bieden een scala aan oplossingen voor elk aspect van je glasbehoeften. Ons ervaren team is steeds beschikbaar om je te ondersteunen met deskundig advies en op maat gemaakte producten, perfect afgestemd op de functionaliteit en esthetiek van je ruimte. Bij Glashandel Larochette staat jouw tevredenheid centraal.

Scharnieren

Scharnieren zijn onmisbaar voor de functionaliteit van elke deur en elk raam. Ze zorgen ervoor dat deuren en ramen soepel openen en sluiten, en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen om aan elke stijl te voldoen.

Deurkrukken en -handgrepen

Deurkrukken en handgrepen zijn niet alleen functionele elementen van een deur, maar ook belangrijke onderdelen die bijdragen aan de stijl en uitstraling van zowel het interieur als het exterieur van een gebouw. Ze bieden de mogelijkheid om een persoonlijk tintje aan de deuren toe te voegen en kunnen het gebruiksgemak aanzienlijk verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs, van modern tot klassiek.

Vloerveren

Vloerveren zijn essentiële onderdelen van hang- en sluitwerk die worden gebruikt voor het automatisch sluiten van deuren, meestal in commerciële en openbare gebouwen, maar ook in residentiële toepassingen. Ze worden onder de vloer gemonteerd op het punt waar de deur scharniert en zijn ontworpen om een deur soepel en betrouwbaar te sluiten na elke opening. Vloerveren zorgen voor een gecontroleerde sluiting, wat helpt bij het handhaven van de thermische efficiëntie, beveiliging en het voorkomen van tocht.

Deurpompen

Deurpompen, ook bekend als deurdrangers, zijn mechanismen die automatisch deuren sluiten nadat ze zijn geopend, zowel om veiligheidsredenen als om energie-efficiëntie te bevorderen. Ze zijn essentieel in vele instellingen, variërend van commerciële en openbare gebouwen tot residentiële huizen, waar een constante deursluiting gewenst is.

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?