Glashandel Larochette

Onze partners

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Reynaers Aluminium ontwikkelt en verkoopt innovatieve en hoogkwalitatieve aluminium profielen voor de bouwsector. Reynaers-profielen worden door schrijnwerkers en constructiebedrijven verwerkt tot ramen, deuren, schuifelementen, veranda’s, gevels, lichtstraten en zonweringen. We bieden oplossingen voor alle vormen van architectuur en dit zowel voor de residentiële markt (nieuwbouw en renovaties) als de projectmarkt (appartementen, kantoorgebouwen, hotels, winkelcentra, openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, …). Comfort, veiligheid, architecturaal design en energie-efficiëntie staan voorop in de ontwikkeling van onze producten.

VEKA is wereldwijd een toonaangevend bedrijf voor de productie van kunststof profielen voor ramen en deuren met 19 dochtermaatschappijen op 3 continenten.

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector (origineel en vervangglas) en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, en is gevestigd in Louvain-La-Neuve (België).

Oplossingen voor ventilatie en zonwering. RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design

Anaf Products nv produceert als vooruitstrevend Belgisch bedrijf reeds meer dan 40 jaar voordeurpanelen, plaatsingsklare gekeurde veiligheidsdeuren en oppervlaktebehandelingsproducten voor PVC en aluminium schrijnwerk. Door haar jarenlange ervaring slaagt Anaf Products erin om bij elk profielmerk en naar wens van elke klant een passende buitendeur aan te leveren. Op onze “Wall of Innovation” in onze showroom te Oeselgem ontdekt u de meest cruciale vernieuwingen waarvoor Anaf de laatste 4 decennia en tot op vandaag garant staat.

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?