Glashandel Larochette

Ramen

Waarom Kiezen voor Onze Ramen?

In een wereld waar kwaliteit en vakmanschap een prijs hebben, waarom zou je dan kiezen voor de ramenservice van ons team? Hier zijn enkele kernpunten die ons onderscheiden en jouw keuze voor onze ramen rechtvaardigen

Uitgebreid Aanbod

Of je voorkeur nu uitgaat naar aluminium, PVC, of houten ramen, we hebben het allemaal.

Door voor onze diensten te kiezen, verzeker je jezelf van ramen van de hoogste kwaliteit, dankzij onze samenwerking met gerenommeerde merken zoals Reynaers voor aluminium oplossingen en Veka voor PVC varianten.

Geniet van naadloze plaatsing en vervanging van ramen, waarbij elke detail en kwaliteit centraal staan.

We voorzien een totaalpakket vanaf het initiële advies tot de plaatsing en, indien nodig, verdere reparaties.

Naast het plaatsen en herstellen van ramen, bieden we ook een uitgebreid assortiment toebehoren en services voor jouw ramen, van profielen en raamkrukken tot elektrische rolluiken, zonweringen, en vliegenramen voor schuifdeuren en -ramen.

  • Upgrademogelijkheden: Van enkel naar dubbel glas en hoogrendementsglas.
  • Aangepaste Oplossingen: We voorzien opties zoals glas vervangen in bestaande ramen en geluidswerend glas voor een serene binnenomgeving.

Fiks besparen op je ramen en deuren?

Wist jij dat je met ‘Mijn VerbouwPremie’ tot wel 50% van je nieuwe ramen en deuren terugbetaald krijgt?
Premie

Ramen renoveren

Wanneer het tijd is om een frisse, energie-efficiënte wind door je ramen te laten waaien, is Glashandel Larochette je vertrouwde partner in élk renovatieproject. Of je nu een naadloze vervanging van ramen wenst of de overstap maakt van enkel naar dubbel glas; wij begeleiden je met expertise en zorg doorheen jouw renovatietraject.

Wat Maakt Ons Dé Keuze voor Jouw Renovatieproject?

  • Naadloze Vervanging: Welke raamtypes je ook hebt, wij beloven een vlekkeloze vervanging die harmonieert met je bestaande interieur.

  • Flexibele Glasoplossingen: Kies uit een brede selectie, van enkel tot dubbel glas, en hoogrendementsglas, afgestemd op jouw behoeften.

  • Energie-Efficiëntie: Overweeg je de overstap van enkel naar dubbel of hoogrendementsglas? Wij begeleiden je naar de energiezuinigste keuze.

  • Deskundig Advies: Vertrouw op ons ervaren team voor grondig en persoonlijk advies tijdens elk stadium van je project.

Waarom de Upgrade Naar HR beglazing Overwegen?

  • Superieure Isolatie: HR-beglazing biedt 2-3 keer de isolatie van standaard dubbele beglazing, en 5-6 keer die van enkele beglazing.

  • Comfortabel Binnenklimaat: Bij een binnentemperatuur van 22°C en een buitentemperatuur van -10°C, geniet je binnenshuis van een glastemperatuur van maar liefst 18°C met HR-beglazing.

  • Een Investering Die Rendeert: Ondanks de bescheiden premie van Eandis voor dubbel glas, levert de upgrade naar hoogrendementsglas direct rendement op vanaf dag één.

Bovendien zorgen wij niet alleen voor de uitvoering maar staan wij je ook bij in het aanvragen van een premie voor je nieuwe, isolerende beglazing, waardoor je optimaal profiteert van je investering in duurzaam wooncomfort.

Begin jouw traject naar een warmer, comfortabeler en energiezuiniger huis vandaag nog met Glashandel Larochette.

Veelgestelde vragen

Materiaal

Overweeg zeker welke materialen je wil gebruiken bij je nieuwe ramen. Ga je voor aluminium ramenhouten ramen of verkies je liever PVC? Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen in functie van het onderhoudsgemak, veiligheid en isolatiewaarde. Zie je door de bomen het bos niet meer?
Geen probleem. Wij adviseren je met alle plezier. Contacteer ons gerust.

Soort raam

Waar komt het raam? Opteer je voor een schuifraam of heb je liever een raam dat kan draaien en kantelen, rechts of links? Naar buiten of naar binnen toe?

Zonwering

Houd rekening met waar je het meeste zonlicht in huis krijgt. Per seizoen kan dit een grote invloed hebben op de temperatuur in huis.
Hiervoor hebben we verschillende oplossingen rond zonneweringrolluikenzonwerende beglazingscreenslamellen

Type Beglazing

Intussen is dubbele beglazing een minimum standaard geworden als het op ramen komt. Je kan ook opteren om het nog beter te doen. Met hoogrendementsglas ga je voor isolatie die de perfectie benadert. Wanneer veiligheid een prioriteit is heb je de keuze voor veiligheidsglas.

Ventilatie

Ramen in nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten dienen sinds kort verplicht uitgerust te zijn met een ventilatiesysteem. We kunnen bij de plaatsing van jouw nieuwe ramen natuurlijke of mechanische ventilatie voorzien.

Wil je budgetvriendelijke ramen die gemakkelijk zijn in onderhoud? Kies dan voor PVC ramen. Heb je te maken met grote glaspartijen die eveneens goed geïsoleerd moeten worden, dan is aluminium een geschikt materiaal om mee te werken. Ga je liever voor hernieuwbare materialen die bovendien vochtregulerend werken en warm aanvoelen? Dan kan je voor houten ramen opteren.

Wij maken alle ramen op maat. De prijs van je nieuwe ramen hangt daarom af van verschillende factoren. 
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte. 

Indien het op de dag van de plaatsing regent werken wij gewoon door. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om regenachtig weer.

Contacteer ons
Magazijn

Conservenweg 2B
2940 Stabroek
Antwerpen

Nieuws

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?