Glashandel Larochette

Wanneer laat je best je ramen vervangen?

PVC ramen

Heb je besloten dat het tijd is om die oude, tochtige ramen te vervangen? Vraag je je af wanneer de beste tijd van het jaar is om die klus te klaren? Wij hebben goed nieuws. Bij Glashandel Larochette kunnen we ramen op elk moment van het jaar installeren. We gebruiken materialen die kunnen worden geïnstalleerd in extreme weersomstandigheden, zelfs in de koudste winters! Elk seizoen heeft echter voor- en nadelen waarmee je best rekening houdt.

Schuifraam

Koude maanden

Sommige mensen geven de voorkeur geven aan de wintermaanden om hun ramen te veranderen. Hier zijn een paar dingen die je moet weten over installaties in de herfst, de winter en het vroege voorjaar.

Hoe koud het ook wordt, ons team weet de klus te klaren met minimaal ongemak voor de mensen in uw huis. Wanneer Glashandel Larochette jouw ramen installeert, zal dit niet erg lang duren. Je hoeft je geen zorgen te maken over een groot gat in je muur dat daar dagenlang staat. Je nieuwe ramen verschijnen voordat je het weet! En er zijn veel opties om de kou buiten te houden terwijl het werk wordt gedaan. Afhankelijk van het project is het misschien alleen nodig om een ​​binnendeur te sluiten om de kou in slechts één ruimte te houden. Als het een grotere ruimte is of een ruimte die niet kan worden afgesloten, kan een zware deken worden gedrapeerd om het grootste deel van de kou te beperken tot alleen het gebied bij het raam.

Ons team werkt snel, maar het is belangrijk om erop te wijzen dat koud weer en sneeuw de werken een beetje kunnen vertragen of obstakels kunnen veroorzaken die moeten worden omzeild. Als je een dag te maken krijgt met een kleine verkoudheid, zal al het geld dat je de rest van de winter op je energierekening bespaart, het vast en zeker goed maken.

Een grote zorg van veel mensen is hoe goed het afdichten en lijmen verloopt in koude omstandigheden. Wanneer je jouw ramen hebt geïnstalleerd door Glashandel Larochette, hoef je je geen zorgen te maken. Wij weten welke producten en lijmen voor elk seizoen moeten worden gebruikt. Je kan er zeker van zijn dat we de klus klaren, ongeacht hoe koud het buiten is. Je hoeft dus niet te wachten tot de lente om te genieten van de warmtebesparende voordelen van nieuwe ramen.

Als je het type persoon bent dat niet graag wacht, is het koude seizoen het beste seizoen! Hoewel we in de winter effectief ramen kunnen installeren, wachten de meeste mensen tot de warme seizoenen om hun ramen te laten vervangen. Gebruik dit in jouw voordeel.

Ramen renovatie

Warme maanden

Het late voorjaar, de hele zomer en het vroege najaar zijn geweldige tijden om ramen te installeren, maar dit is wanneer de meeste mensen hun ramen laten vervangen. Als je het niet erg vindt om in de drukste periodes een ​​datum te plannen om jouw ramen te laten plaatsen, zijn hier een paar dingen die je moet weten over installaties tijdens de warmere seizoenen.

Warme maanden zijn geweldig omdat ze warm zijn, toch?
Welnu, de warmte kan sommige mensen ervan weerhouden om ramen te installeren, vooral als het midden in de zomer is. Het is niet zo eenvoudig om de warmte buiten te houden als wel om de kou buiten te houden. Waarom? Omdat hitte vaak gepaard gaat met vocht. Gelukkig maakt de toegankelijkheid die warme maanden en het goede weer met zich meebrengen de installaties sneller dan die tijdens koude maanden.

Sommige mensen maken zich zorgen over hevige regenval of onweer. Dit is zeker iets om over na te denken tijdens de warme maanden. Regen kan ertoe leiden dat raaminstallaties moeilijker te plannen zijn, maar vroeg plannen kan helpen om de complicaties bij slecht weer te voorkomen.

Vervangen van ramen

Wacht niet langer

Lente, zomer, herfst of winter. Je kan rekenen op de deskundige installateurs van Glashandel Larochette om jouw ramen vakkundig te installeren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw gratis, vrijblijvende offerte te krijgen of laat je installatie meteen inplannen!

Een offerte op maat

Wens je een offerte of heb je vragen over onze producten en diensten?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk met een prijsvoorstel of bijkomende informatie.

rolluiken
Premies

Premie voor buitenschrijnwerk

Het vernieuwen van bestaande ramen (het raamkader), buitendeuren en rolluiken als er gelijk met deze werken ook dubbele beglazing wordt aangebracht. Nieuwe rolluiken worden alleen

Lees meer »

Bouwverlof

Van 10 juli tot 31 juli zijn we er even tussenuit.
Wij wensen je een fijne deugddoende vakantie!

Stel je vraag
Hulp nodig?
Scan de code
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?