Snel jouw offerte online aanvragen?

Bel ons op 03/28354 48 of gebruik ons offerteformulier.

Rust je woning uit met rolluiken en geniet van tal van voordelen.
Rolluiken bieden niet enkel een extra veiligheidslaag en bijkomende privacy, ze maken uw woning ook licht-en geluidsarm. Bovendien houden rolluiken uw woning in de warme zomermaanden heerlijk koel, terwijl ze de warmte in de koudere maanden zoveel mogelijk binnen houden.

Rolluiken heb je in 3 verschillende types: Opbouw-, Inbouw- en Voorzetrolluiken. Hieronder staat een kleine beschrijving van elk van deze types. U kan deze krijgen in bijna alle RAL-kleuren en worden door Glashandel Larochette BVBA zelf geplaatst.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn de ideale keuze wanneer u achteraf rolluiken wenst te plaatsen. Dit type rolluiken kan gemakkelijk zonder aanpassingen aan de gevel geplaatst worden, zonder ingrijpende breek- of kapwerken. Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort: ze zijn geluiddempend, koude- en warmte-isolerend. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd. De voordelen hiervan liggen voor de hand: Een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van isolatie en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Inbouwrolluiken

Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat u steeds uw gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Stel uw vraag.
Hulp nodig?
Hallo!
Hoe kunnen wij je helpen?