Rolluiken


Snel uw offerte aanvragen? Wij helpen u vandaag nog verder!

Bel ons op 03/283 54 48 of gebruik ons offerteformulier.

Rolluiken heb je in 3 verschillende types: opbouw-, inbouw- en voorzetrolluiken. Hieronder staat een kleine beschrijving van elk van deze types. U kan deze krijgen in bijna alle RAL-kleuren en worden door Glashandel Larochette BVBA zelf geplaatst.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort: ze zijn geluiddempend, koude- en warmte-isolerend. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd. De voordelen hiervan liggen voor de hand: een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen. De opbouwrolluiken zijn standaard voorzien van isolatie en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.

Inbouwrolluiken

Een grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat u steeds uw gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Wil u graag meer weten over de mogelijkheden?
Wij beantwoorden met plezier uw vragen.